z roko v roki z zdravjem

HIŠNI RED ANA

HIŠNI RED ANA

»Da bo bivanje za vas in za tiste, ki pridejo za vami prijetnejše.«

NASLOV

ŽABORIĆ , Put Drage 32, 22000 Šibenik

POT

Izvoz iz avtoceste Šibenik (15 km) – nato se držite smeri Brodarica/Primošten. V Žaboriću zavijete desno za trgovino Studenac, nato se spustite do morja – apartma (blok) bo na desni strani ceste čisto ob morju (prvi red). Apartma se nahaja v pritličju na desni strani stavbe. Vhod je z zadnje strani, edini ločeni vhod.

PARKIRIŠČE

Na voljo je parkirišče, ki leži v nivoju garaž med desnim robom stavbe in škarpo. Do njega se spustite po nekoliko strmem dovozu.

PRIJAVA

Vsi gostje so prijavljeni elektronsko, tako da se ni potrebno javljati na turistični urad.

ELEKTRIKA

Omarica za elektriko je na hodniku. Če za vami ni nikogar, je potrebno ob odhodu izključiti vse varovalke.

VODA

Glavni ventil za vodo je na začetku parkirišča. Pokrov je označen s številko 2, ventil pa je označen z napisom kravos.. Če za vami ni nikogar, je potrebno zapreti glavni ventil.

KOLEKTORJI

Voda v bojlerju (ki se ga ne vidi, ker je v garaži) se ogreva na sonce preko kolektorjev na strehi in elektrike. Če slučajno ni tople vode, se vključi ogrevanje na elektriko z ustreznim stikalom na steni pri vhodu v kopalnico. Ta ogreva bojler v kopalnici. Za to je potrebno tudi odpreti ventile v kopalnici. Prvi ventil je na steni tik pod bojlerjem, drugi pa desno ob pralnem stroju. Pri ogrevanju na kolektorje je prvi ventil zaprt, drugi odprt. Pri ogrevanju na elektriko pa je prvi ventil odprt, drugi pa zaprt.

SMETI

Na voljo je skupna kanta za smeti. Ob ponedeljkih in ob četrtkih zjutraj pobirajo smeti. Potrebno jo je odpeljati do roba ulice. Kontejner za papir je tudi pri turističnem uradu.

POSTELJNJINA IN BRISAČE

So vključene v ceno in so na voljo v apartmaju (razen brisač za plažo).

DROBNI MATERIAL

Če vam zmanjka, kaj od drobnega materiala npr. detergenta za posodo, WC papirja in podobno, ga nadomestite vsaj toliko, da ne bodo tisti, ki pridejo za vami, čisto brez vsega.

ČIŠČENJE

Počisti čistilka, cena je 50 EUR, če ni dogovorjeno drugače (všteto v ceni navedeni na spletni strani). Hladilnik pustite izklopljen in odprt. Hrane ne puščajte za sabo. Če ste uporabljali žar, ga očistite in pustite v garaži. Čistila so v kopalnici pod umivalnikom in nekaj v kuhinji pod umivalnikom.

[Če je dogovorjeno, da se izjemoma počisti apartma, ste naprošeni, da za seboj počistite vse prostore, ki ste jih uporabljali: spalnico, dnevno, kopalnico s straniščem in tuš kabino, kuhinjo z vso opremo, hladilnik, ploščo in posodo.]

TELEVIZIJA

Z daljincem od TV lahko izberete gledanje satelitskih programov ali pa programov digitalnega sprejemnika. Na TV je možno priključiti tudi računalnik.

 

Prijetno bivanje

KLAROS D.O.O.